Een website die het verhaal van jouw organisatie vertelt

Waarom kiezen mensen ervoor om hun nieuwe website laten maken door Vrijdag Online? Al meer dan 1.500 ondernemers, stichtingen en overheden hebben daar voor gekozen. Allemaal hebben ze een maatwerksite gekregen. Een online aanwezigheid die qua uiterlijk, inhoud en functies volledig is toegesneden op de boodschap en het doel van hun organisatie. VrijdagOnline vult niet gewoon een sjabloontje met content. Het bedrijf benadert al zijn klanten persoonlijk en ontwikkelt in samenspraak met hen de nieuwe website. Want elke organisatie verdient een website die recht doet aan zijn verhaal.

Een design dat het imago van je organisatie versterkt

Als eerste stap bij het ontwikkelen van een nieuwe website krijg je een gesprek met een ontwerper. Daarbij kan je alles vertellen over je onderneming en je doelstellingen. Zo hebben de experts van VrijdagOnline materiaal om een prachtige en functioneel ontwerp voor je nieuwe webpage te maken. Ze maken een plan voor de opbouw in pagina’s en de elementen die er op elke pagina komen. Er wordt een uniek uiterlijk ontworpen dat past bij het imago van de organisatie. En alle speciale functies die je verlangt worden er in geprogrammeerd. Jij kunt telkens feedback geven op het proces en op de proefversies van de website. Zodat jij een website krijgt waar je 100 procent blij mee bent.

Je site komt aan alle moderne eisen tegemoet

Om goed in Google gevonden te worden en de concurrentie te overtreffen, moet je website aan een aantal punten voldoen. VrijdagOnline weet welke punten dat zijn. Er wordt goede SEO ingebouwd, zodat de site hoog in de zoekmachines belandt. Er wordt gezorgd dat hij op elk scherm, hoe groot of klein ook, prima functioneert. De achterliggende beheermodule, het CMS, is heel makkelijk te gebruiken. Hierdoor kan je zelf de site actualiseren met nieuwe content, producten en nieuwsberichten. Zo is je website een totaalpakket geworden: alles waar een onderneming behoefte aan heeft.